Vesle hønemor har kommet

Endelig er dagen her som vi har ventet så lenge på: 10 store, flotte, verpeklare, brune Lohmanhøner var endelig klar til å komme til oss. Jeg fikk dem med meg hjem fra Knarvik i store banankasser. Da jeg åpnet opp for dem inne i hønsebingen, lå de litt betuttet og kikket rundt seg før de våget å ta skrittet ut til sin nye, ukjente verden.  20150831_153404Stedet under verpekassen var visst den tryggeste plassen i starten. Der flokket de seg sammen for å ta sin nye verden i øyesyn. Jeg synes det er så fascinerende å se på hvordan de beveger på hodene i små, raske kast.

Nå gleder jeg meg til de første eggene kommer. Det er noe eget ved det å kunne gå ned til fjøset og hente ferske egg til frokost. Kan tro vi skal kose oss nå med speilegg, omelett, pannekaker....

Følg Bondekona og tuppene videre på facebook her 🙂