Vakre bordkort

Nå har jeg endelig begynt litt på bordkortene til Miriams konfirmasjon. For en melkebonde er det jo naturlig å lage små kartonger 😉 , - skjønt det er noe som passer for alle. Her kan du få oppsettet mitt:

Her er malen i word format: Bordkort m.forklaringer

Lat ned, og gjør dine egne endringer. Jeg har skrevet ut på litt tykt fotopapir. Da får de fin glans, samt at de blir mer solide.

mk2

Jeg har laget åpning i feltet under GJEST med å bruke en utklipper av denne typen - bare rektangulær.

Skjær ut langs de sorte kantene, og bruk en trinsehjul langs alle de prikkede linjene. Da får du gode brettekanter.P1000018Klipp ut smale trekanter fra bunnflatene. Da unngår du at de stikker ut på sidene. Det blir da seende slik ut - sett fra baksiden: P1000028Brett alle kantene som vist under FØR du tar på lim.

P1000029Ta på lim som beskrevet. Start med å lime fast den smale kanten til høyre på bildet på innsiden av feltet med åpningen. Lim deretter bunnfeltene. Start med det feltet som har lim på fremsiden, og avslutt med feltet som har lim på baksiden. Brett til slutt inn de øverste feltene og klem kanten godt sammen. Sett på et par klesklyper slik at det får tørke skikkelig uten at de går fra hverandre igjen. P1000021Og slik ser de ut til slutt. Har ikke pakket inn noe å ha i dem enda. Det får jeg ordne når dagen nærmer seg. Veldig kjekt, men det tar litt tid, - så vi tar bare noen få om gangen.

P1000024

Slik så Maria sin ut med innpakket snop i. P1000032Følg meg videre på facebookgruppen min her 🙂