Sommerens første feriedag…

I dag har jeg hatt en Fin Første Feriedag :). Den startet med å slå langs gjerde med ryddesaga. To fluer i en smekk - oppgave: 1. Den nyttige: Gjerdene blir ikke ødelagt av å bli nedgrodd av gress. oppgave 2: Den estetiske: Det ser så mye finere ut. Naboen hadde alt slått på andre siden, og slik så det ut på vår side, før sulletoppen hadde gjort sitt...gjerde u

...og slik så det ut etterpå. Vanligvis kjører Olav etter med forhøsteren og suger opp gresset, men nå som det er lagt press på siloen var det Miriam som måtte ta jobben med å få det på svansen og kjøre det bort. Kjekt med litt traktorkjøring... 20160621_111045En venninne ble med meg på en formiddagstur i skogen. Vi skulle ta en liten titt inni en gammel jakthytte som står nesten helt igjengrodd i skogen. Da jeg lukket opp døren, kom en stor sverm med bier ut. På døren hang et DIGERT bol. Jeg stod helt stille og lukket døren forsiktig igjen. Det gikk bra med meg, men venninnen min fikk seg et stikk i pannen, - så for sikkerhetsskyld tuslet vi oss hjem igjen. Det gikk heldigvis bra. Vi avsluttet besøket med en hyggelig lunch på kjøkkenet i stedet.

Gjesterommet skal nå få seg en skikkelig overhaling. Panelvegger og tak er veldig fine med det samme de kommer opp, - men du verden hvor mørke rommene blir i løpet av noen år! Nå skal det grunnes og males hvitt - både tak, vindu og karmer, skyvedørene og sengene. Sofaen laget jeg da jeg gikk på lærerhøyskolen på Stord. Faktisk både 3-seter, 2-seter og stol. Nå vet jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av denne... Har ikke helt hjerte til å kvitte meg med den heller. Men ut må den! Her er ikke plass. 20160621_152627Da jeg kom inn til Fargerike i Knarvik hadde de laget til denne utstillingen. Synes den var festlig! Full bane med både spillere og keeperE. Synes lagene burde hatt ulike drakter da... 20160621_190831Og så har vi gjort noe annet kjekt i dag! Vi har vært på tur og hentet oss to nye venner. Med boller og chips og drikke i fanget, måtte det selvsagt tas noen selfier til snappen 🙂20160621_193913Gratis på finn (grunnet allergi) har vi nå hentet to flotte marsvin - med fullt utstyrt bur. Har ikke tatt bilder av dem etter at jeg kom hjem, - men kjenner jeg meg selv rett blir det nok mange koseblider fremover.
20160621_202932Jentene måtte ha en liten stopp på senteret. Jeg kikket litt i dyrebutikken imens. Der fant jeg dette palasset. Et slikt et vil jeg lage! Det kan da ikke være så vanskelig... Sommeren er ung 🙂 20160621_204542Men nå er det leggetid for både tobente og firbente. I morgen kommer en ny dag med nye kjekke oppgaver...