Når uhellet er ute, er det best å ha VOLVO!

Da vi for noen år siden skulle kjøpe bil, falt valget på Volvo på grunn av sikkerheten. Med stålbjelker i dørene i tillegg til alt annet, kom den på topp for oss. Det drog jeg nytte av i går.

På veg ned bakken til Knarvik kai, kom det veldig plutselig en bil ut fra parkeringsplassen og rett inn i døren min. Heldigvis hadde vi ikke noe særlig fart noen av oss. Jeg var i ferd med å stoppe for å hente Maria, og den andre sjåføren hadde akkurat satt bilen i gang, og så sa det plutselig pang...

Hell i uhell - det var KUN førerdøren som fikk seg en trøkk. Ingen ting annet - ikke som jeg kan se i alle fall - og ingen personskader.20161006_151834

Det er i slike stunder jeg føler meg veldig priviligert, som får bo i et land med gode ordninger på det aller meste, - også forsikringer. Ikke mange timer etter uhellet, var sted og tid for takst ordnet. Vi får leiebil. Skaden blir fikset, og siden jeg var uten skyld, blir alt dekket. Og før jeg får tenkt meg om er bilen i orden igjen.

Det er ikke lenge siden jeg så et lite innslag på TV om en ung mann i et afrikansk land som var blitt frastjålet sykkelen sin. Dermed stoppet hele arbeidsvirksomheten hans opp, og han visste ikke lenger hvordan han skulle klare å forsørge den vesle familien sin. Livet er sviende urettferdig!

Jeg er født på solsiden, - noe jeg er både takknemlig og glad for... men...

Ta gjerne en titt på fb-gruppen min her 🙂