Lilly som sKUespiller!

Det er ikke hver dag en ku får hovedrollen i en film, - men det fikk altså Lilly! Med kameraet festet i pannen, var det bare å komme seg ut og vasse i deilig gress! Og det midt i fastetiden! (Hvorfor kyrne må faste, kommer jeg tilbake til i et annet innlegg...)

Det ble også noe filming inne i fjøset. På spørsmålet om hvordan det stod til, svarte de alle som en: "Møøøø" i et ganske så beklagende toneleie. Dermed fikk de seg en ekstra go`bit mellom måltidene, - men det var bare fordi vi hadde fått staselig besøk... Adrian Søgne fra BT hadde tatt turen ut til oss, og vi fikk en spennende time sammen.

20150707_144754

Her har Lilly fått seg en strikk rundt hodet, med et lite kamera festet på toppen. Dermed får en sett verden fra hennes perspektiv.

20150707_152145

Og jeg fikk også være med! Det er innlegget mitt: Ku "galskap" som har blitt gjort om til "film." Jeg ble intervjuet, og måtte lese opp hele innlegget. Nå er jeg veldig spent på hvordan dette kommer til å bli. Ca 2 minutt er den tilmålte tiden. Det skal høre til å komme ut på siden til BT i løpet av kvelden, så følg med, - følg med...

(Du kan abonnere på nye innlegg nederst på siden....)