«Godt valg» betyr at DU stemmer!

Det er små mye snakk om valget over alt nå, at en kan lett få det helt opp i halsen. Politikerne krangler, snakker stygt om hverandre og lover MYE mer enn de vil være i stand til å holde. Det er lett å bli forvirret i denne jungelen av viktige saker og løfter som blir holdt frem. Mange vet hva de vil stemme, men det er også mange som er usikre. En er kanskje litt enig med ett parti i noe, men uenig med dem i andre ting, - og slik har en det gjerne i forhold til flere parti. Valgets kvaler...

Partiene ved kommunestyrevalget 2015
Partiene ved kommunestyrevalget 2015

Likevel vil jeg oppfordre deg: Bruk stemmeretten din! Gå for det partiet som har noen saker du kan identifisere deg med. Vær ikke en sofavelger! La ikke resten av landet bestemme FOR deg og OVER deg. Det er ikke en selvfølge at vi har et fritt land, at vi har demokrat og selvstyre. Vi må verne om disse verdiene, og en enkel måte vi kan bidra til dette på er ved å BRUKE STEMMERETTEN VÅR!

De fleste av oss er flinke til å ha meninger om hva som er galt i samfunnet, og hva som burde vært gjort. Vi er flinke til å syte og klage. Noen bønder klager over lover og regler som er vanskelige å etterkomme, over lange arbeidsdager og for dårlige lønninger. Andre klager over andre ting. Men da undrer jeg meg også over dette: Har du brukt muligheten din til å påvirke? Har du lagt stemmeseddelen din i valgurnen? Vi har et viktig arbeid foran oss i dag. Et arbeid som IKKE kan utsettes!

Godt valg folkens 🙂

Følg Bondekonen på facebook her 🙂