Vil du møte meg på Jærhagen lørdag 28.november kl. 15:00?

Endelig! Denne helgen skal vi til Jæren, - jentene og jeg. Olav må være hjemme på garden nå som det er så mye arbeid med alle dyrene, - men vi damene stikker sørover. Håper bare vi ikke regner bort på vegen...

Å være sammen med familien har alltid førsteprioritet. Likevel er det  ekstra hyggelig å få møte gamle venner og bekjente også. Problemet er bare et en helg har så skrekkelig få timer! Det blir så lite tid til å møtes. Men det handler ikke om at jeg ikke VIL! Jeg vil mer enn gjerne! Det hadde vært så hyggelig å få møte akkurat deg: både deg jeg kjenner godt, deg det er lenge siden jeg har sett, deg jeg bare har julebrevkontakt med, og deg som kanskje kjenner meg, men som jeg ikke har rukket å bli helt kjent med enda....

På lørdag klokken 15:00 setter jeg meg på kafèen på Jærhagen, - og så hadde det vært veldig hyggelig om noen dukket opp. Så tar vi en kopp kaffe sammen (eller te på meg da...) Ser ikke helt for meg at de blir de samme tilstandene som da Aleksander Rybak annonserte ankomsten sin til Gardemoen etter å ha vunnet Melodi Grand Prix, - men det hadde vært kjekt om NOEN dukket opp. Jeg tenker at jeg sitter der et par timer, så får jeg ha nesen i en bok om jeg skulle bli sittende alene. Det går det også, - men enda kjekkere om du kommer 🙂 jærhBildet er lånt fra denne siden...

Håper vi sees på lørdag 🙂

Ta en titt på Bondekonens facebookgruppe her, og bli gjerne medlem du også 🙂