Smørbrødliste til foreldremøte

I går hadde vi foreldremøtes. Selv om vi hadde tenkt igjennom det meste på forhånd, var det likevel noen ting som dukket opp i hodet mitt ETTER at møtet var slutt som også burde ha vært med. Vanligvis tenker jeg at "Dette må jeg huske til neste gang," men når neste gang kommer, så har jeg selvsagt glemt hva det var jeg skulle huske. Så da jeg kom hjem i går kveld, satt jeg meg like godt ned og fylte ut PowerPoint-malen med det samme. Nå er den klar til utfylling til neste møte 🙂
fm

Kanskje den kan gi deg også noen tips til hva som kan være lurt å ha med på et foreldremøte. Skriv gjerne en kommentar under på ting som jeg har glemt å ta med.

Under møtet, noterte vi fortløpende ting rett inn i dokumentet, så da møtet var slutt, var også referatet ferdig. Dette la jeg ut på hjemmesiden med det samme - så var det også gjort. De som ikke hadde anledning til å komme, får da også muligheten til å se hva det er som har blitt tatt opp. Selv om en del ting bare står i stikkordsform, så gir det likevel et innblikk i hva som har blitt sagt.

Last ned gratis som PowerPoint her: Foreldremøte mal

Her finner du ALLE skoletipsene mine samlet 🙂

Følg Bondekonen på facebook her 🙂