Siffer og tall med Kahoot

Har du forsøkt Kahoot med elevene dine? Viss ikke vil jeg anbefale deg å prøve det ut! Også for deg som IKKE er lærer. Dette kan brukes i selskap, konfirmasjoner, møter, fester.... Kjempegøy! Du kan lage spørsmål til absolutt hva du vil, og mange har allerede laget mye bra som du bare kan hente frem og bruke. Gå inn på denne siden og registrer deg, så får du et fantastisk verktøy å bruke i skolen - til absolutt ALLE fag, og privat - til det du måtte ønske!

Opprett din egen brukerprofil på Kahoot her 🙂

I dag laget jeg en quiz med ulike siffer-spørsmål til et tall. Den kan du ta en titt på og bruke om det passer. Søk da på SivMerethe når du er innlogget, så kommer den frem. Jeg kan ikke legge den til som link her, for da vil jeg være logget inn på min egen side...

Elevene går inn på Kahoot.it - skriver inn den koden som kommer opp, gir seg selv et navn - som vises på storskjermen - og så er spillet i gang!

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE 🙂 🙂

Du finner ALLE skoletipsene mine her 🙂

Finn flere tips på Bondekonens facebookside her 🙂