Selskapslek – på Løvebakken

I dag hadde jeg laget til en selskapslek vi skulle hatt på 17.mai festen. Det ble ikke tid til den i dag, men ingen fare - alltid godt å ha noe i bakhånd til en annen anledning. Kanskje andre også kan ha glede av denne i et festlig lag. Den passer nok best for voksne deltagere - eller ungdom, men kan være moro for barna å se på.

Det skal være to lag, med to deltagere på hvert lag. Lag A gjør sitt oppdrag først, deretter lag B. Etter hver runde blir det holdt en avstemming blant publikum om hvem som var best. Det er til sammen fire ulike oppdrag. Det går eventuelt an å kutte ut noen av oppdragene dersom en mener leken blir for lang. En kan også ha med flere på hvert lag, men at de velger ut to til å delta på hver runde.

Runde 1: Å fortelle om noe der en skal veksle på hvem som snakker - der første ord som sies hele tiden skal gå i alfabetisk rekkefølge.

Runde 2. Begge skal snakke samtidig - men som EN stemme.

Runde 3. Laget får en påstand de skal diskutere, men skal skifte på hvor vidt de er for eller imot på gitt signal.

Runde 4. Laget skal diskutere en påstand samtidig som de mimer noe helt annet.
På Løvebakken

Her er leken i PowerPoint format: På løvebakken

Her er den i PDF format: På løvebakken

Alle instruksene kommer fortløpende i presentasjonen. Her er et eksempel:2.rundeOg avstemmingen foregår på følgende måte: avstemmingVelg ut et par stykker til å være dommere - som skal avgjøre om det er flest som sitter eller står.

Håper flere kan ha glede av denne. Lykke til 🙂

Bli medlem av fb-gruppen min her 🙂