Selskapslek: Hva sa du?

Det er nyttårsaften - og tid for å leke seg litt. Jeg har lært en ny selskapslek som jeg tenkte jeg kunne dele med dere her:

  1. Klipp ut små biter av STIV papp - som f.eks. fra en 6 pakning med kaffe. Bitene skal være så store at du får dem på høykant i munnen. Alle må ha sin egen lapp og justere den slik at den passer. Lag nye lapper dersom de knekker sammen...
  2. Klipp ut små lapper i vanlig papir. Alle får en lapp hvor en skriver på en bestemt ting, eks; en sykdom, en matrett, et feriested... Lappene samles inn i en liten skål, og så trekker alle en lapp. Det gjør ikke noe om en trekker sin egen. NB! Bli enig om hva som skal stå på lappene for hver runde. Alle må skrive det samme - eks. et feriested...
  3. Deretter starter en med å stille et passende spørsmål til en av deltagerne: Hvor skal du på ferie i sommer? Hva liker du å spise? Hvorfor kan du ikke komme på festen i kveld?
  4. Den som svarer må ta pappbiten i munnen før ordet på lappen sies. Det blir garantert morsomt!! Leken passer for både store og små. Det handler rett og slett om å ha det GØY sammen.

Kos dere, og riktig godt NYTT ÅR alle sammen 🙂

Kikk på bondekonens facebookgruppe her...