PUNG UT!!

Dette er IKKE en oppfordring, men en BEFALING! Nå kan du jo bare la være å trykke på innlegget, så slipper du ubehageligheten med å lese mer. Det er greitt med alt som er på nettet, så lenge det GIR deg noe. Når det derimot KREVES noe, da kan en bare la være å se, bla raskt forbi, ikke klikke seg inn. Joda, det er best å være i sin egen lille behagelige boble.

Det regner ute. Men hva bryr det meg? Jeg har det tørt og godt inne. Jeg er da ikke så dum at jeg går ut og blir våt om jeg ikke behøver! Jeg har mat på bordet mitt hver dag. Selv om ikke alle andre har det så kan ikke jeg redde dem likevel. Skulle ikke jeg kunne spise med god samvittighet? Den maten jeg har arbeidet for og tjent for selv?

Jo, for all del! Men i dag, - akkurat NÅ - byr jeg deg også at du tenker på at DU kan være med å gjøre en forskjell for han som MÅ stå ute i regnet og for hun som IKKE kan spise seg mett. Syria

Send "SYRIA" til 2040. Da gir du 250kr til UNICEF sitt hjelpearbeid blant de Syriske flyktningene. De trenger oss nå. Trenger oss VIRKELIG! Ikke bare tankene våre og medfølelsen vår,  men HANDLINGENE våre! Opp med mobilen og tast i veg! Dropp litt av lørdagskosen i morgen kveld - så har du de pengene. Det er ikke mer som skal til.

UNICEF sin kampanjeside finner du her!

Èn alene kan ikke hjelpe mange, men tenk om halve Norges befolkning er med og gir. Da blir det 250kr x 2 500 000 =

625 millioner kroner!!

... og med DE pengene kan vi hjelpe MANGE!!

Til deg som allerede har gitt - og jeg regner med det er mange - vil jeg si takk. Så smiler du litt unnselig og sier "Det var da så lite." Da svarer jeg tilbake: "Du har helt rett! 250kr er ikke mye. Du har sikkert råd til å sende "SYRIA" en gang til du??"

Har du ikke det??

Pung ut og del videre. Med å dele sier du dette til dine venner:

"Jeg har betalt min lille skjerv. Bli med du også!"

Se hva annet Bondekonen driver med på facebook her 🙂