Power Steps – Lad mobilen mens du går!

Har du hørt om POWER STEPS? Ikke det? Vel, - kanskje ikke så rart, for det er det aller siste innen ny ladeteknologi. Hva det er? Jo det er en spesialsåle (som også er veldig god å gå på) som du kan legge inn i skoen din. Når du da går, blir energien fra trykket mellom foten din og underlaget samlet og lagret i en liten brikke med USB utgang. Denne brikken er festet til et mykt borrelsåbånd som du fester rundt ankelen din. Det går en flat ledning fra denne og ned til sålen på innersiden av foten. Det merkes nesten ikke at du har den på.

Går du tom for strøm på mobilen, fotoapparatet eller en annen liten dubbeditt, er tom for strøm på den ekstra batteribanken, på et sted hvor du ikke kan få ladet, og du bare MÅ HA TAK I STRØM, - Da er POWER STEPS den rette løsningen for deg!

ps2Fantastisk! Ikke sant?

Hvor du får kjøpt den? Vel, - det var litt verre.... Det er noen få, enkle spørsmål som en må få svar på først, og det er:

  1. Hvordan kan den lages?
  2. Hvem kan lage den?
  3. Hvor kan den lages?

...men når disse er besvart, da tenker jeg salget bokstaveligtalt skal GÅ unna!

Kjenner DU noen som vet svarene?? Del videre, så kanskje de som kan GJENNOMFØRE dette leser det en vakker dag, og så VIPS har vi fått POWER STEPS!

Kanskje kommer det et svar på Bondkonens facebookgruppe her en gang. Hvem vet?