Panikk på IKEA!!

Det er stort sett når en har det ekstra travelt at ting går galt! Jeg skulle innom IKEA etter tre småting, og selvfølgelig var disse tingene på helt ulike steder. Å skynde seg på IKEA kan være minst like fysisk utfordrende som å være på treningssenter!

Akkurat da jeg kom, fikk jeg en telefon. Jeg fant et litt stille sted hvor jeg fikk satt meg ned og gitt de nødvendige opplysningene - før jeg hastet inn. Da innkjøpene omsider var gjort, og jeg stod klar til å gå igjen, kunne jeg ikke finne bilnøkkelen. Jeg hadde bare èn lomme på meg, og ingen veske med, - så det var ganske fort gjort å konstantere at nøkkelen var borte.

Hjertet sank ned i magen! Å lete etter et par nøkler på IKEA!! Det må være VERRE enn å lete etter den berømte nåla i høystakken!

Det første jeg gjør når jeg skal lete etter noe, er alltid å be. "Kjære Jesus hjelp meg!" Det andre jeg gjør er å tenke. Spole bakover i hodet. Hvor har jeg vært, og hva har jeg gjort. Begge deler pleier faktisk å være ganske nyttig. Og denne gangen var jeg heldig. Superheldig!!

Jeg gikk først tilbake til benken der jeg hadde snakket i telefonen, og jammen låg nøkkelen der! Pent og pyntelig helt innerst i kroken!

20150706_124122

 

Jeg synes det var ganske utrolig, med SÅ mange mennesker som kommer og går på IKEA, at nøkkelen lå der fremdeles! Mest sannsynlig ville finneren ha levert den til en ansatt, men det hadde ført til lengre tid for meg å få den tilbake.

20150706_124129

"Be så skal du få," leser vi i Guds ord. Gud har omsorg for oss i alle ting, ikke bare det åndelige. Det har jeg fått erfare mange, mange ganger.

Det nytter å be!

 

(Du kan abonnere på nye innlegg nederst på siden.)