På shopping med Anne på Kiwi

Hvor lang tid er det mulig å bruke på en matbutikk når en bare skal handle noen få glemte ting? Normalt er jeg ute av butikken igjen nesten før jeg har gått inn i den, men i dag ble det en skikkelig shopping tur, - sammen med Anne - PÅ KIWI!

Første stopp var brusavdelingen. Der fikk vi utvekslet hva vi skulle drive med i høstferien. Da vi kom til chipsen, fant vi ut at hun hadde en venninne som var gift med en som var fra min mors vesle hjemsted. Da var det frem med mobilen og finne frem bilder for å forsøke å finne ut om dette var noen jeg kjente til. Navn ble utvekslet som vi skulle ta med oss videre for å nøste opp i MYSTERIET!

Da vi stod ved brødene, kom døtrene våre og lurte på hvor vi ble av. Vi sendte dem ut igjen, med beskjed om at vi kom når vi kom!

Selvsagt måtte vi ha sjokolade til helgen. Begge var vi enige om at de som kombinerer søtt med salt var best. Dermed stakk denne av med seieren for min del:  1017853-9-1392408176150

Denne er bare best!! Litt egoistisk var jeg nå, for denne er ikke like populær blant de andre hjemme. Dermed får jeg mesteparten selv.

Når vi først var i gang med å snakke om søte favoritter, fikk jeg skrekkelig lyst på det som var barndommens favoritt. En godsak som jeg for kort tid siden fant igjen. Jeg vet ikke om den har vært på markedet hele tiden. Kanskje er det bare jeg som ikke har lagt merke til den tidligere, - men NÅ vet jeg hvor jeg skal få tak i den! Vet ikke helt om jeg skal si heldigvis eller dessverre. Den er nemlig FARLIG god! Jeg fikk lokket Anne også med meg til Godteland, - og der stod en hel boks og ventet på oss: 20151003_123340

Inni her er det en Lakrisstang sammen med et slags sukkerpulver.

Som skikkelige shoppere måtte vi vise frem hva vi hadde kjøpt. Vi tenkte å hente ut de sunne alternativene, men det skulle ikke mer en et lite øyekast til ned i posene før vi skjønte at DET ikke ble så enkelt....20151003_120834"Du får ta frem bananene dine," sa Anne...20151003_120837 ...så det gjorde jeg:20151003_120905

Viss du lurer på hva vi skal kose oss med i helgen, da er altså svaret: BANANER!! Hva som ellers skjuler seg i posene - se det har du ingen ting med å vite!!

Selvfølgelig kunne jeg ikke vente HELT til jeg kom hjem med denne...20151003_121831... og det som var ekstra morsomt, var at jeg også fikk dette av Anne:

Screenshot_2015-10-03-13-58-50

God helg alle sammen. Nå må jeg springe ut til dyrene som også venter på å få litt lørdagsgodt 🙂

Ta en titt på Bondekonens facebookside her, og bli gjerne medlem du også 🙂

PS! God tur Anne + resten 🙂

PS! Det gjorde godt å få skrive noe som bare var for GØY!!