Og vi maler og vi maler…

Da vi innredet loftet, brukte vi panel i alle takene. Det var jo så lyst og vakkert, men for hvert år som har gått, har rommene blitt mer og mer tunge og dystre. Jenterommene er allerede overhalt. Nå stod gjesterommet for tur. Denne sofaen laget jeg på lærerhøyskolen for veeeeldig lenge siden. Nå er den demontert, - og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av den. Har ikke helt hjerte til å kvitte meg med den... enda... gr1Klar til å gå i gang!gr2Først et strøk med Sperregrunn for at ikke kvistene skal vise gjennom malingen.gr3Så to strøk maling. Her er bare første strøket kommet på, og rommet er allerede totalt forandret. Vinduet og skapdørene er også malt. gr6Jeg liker disse fire-rams vinduene - bortsett fra når de skal vaskes og males. Da skulle jeg ønske at vi hadde vanlige husmorvinduer... Men, men... Når jobben først er gjort, så er den gjort. Ett vindu om gangen, så går det unna det også 🙂 En spesiell gjest skal få dette rommet til høsten. Vi har nemlig våget oss ut i noe helt nytt og ukjent...  - men det skal jeg fortelle mer om en annen gang 🙂 gr4Litt kos innimellom med våre to nye venner må en også ta seg tid til. Vi har ikke blitt helt enige om navn enda. Mitt forslag var Anti og Lope. Siden de andre ikke har kommet med noen andre forslag får de hete det - enn så lenge. Dette er i så fall Lope. Han stikker snuten frem, og er en liten nysgjerrigper. marsv1Anti er mer redd av seg. Han liker best å finne et sted å gjemme seg om noen kommer for nær. marsv2I tillegg til to marsvin og bur med utstyr, fikk vi også med oss et puslespill. Jeg ELSKER puslespillene til Jan Van Haasteren. Disse myldrebildene er helt supre å pusle. Det går an å finne ut hvor hver enkelt brikke skal ligge, og å legge dem ut som et koordinatsystem. Om du tilfeldigvis har et slikt liggende som ikke er i bruk - send det gjerne til meg 🙂 puslespGod helg 🙂

Velkommen som medlem av FB-gruppen min her 🙂