Med elvebåt oppover Reisaelva

Å få bli med en elvebåt oppover Reisaelva var som å få være midt i et eventyr. Ubeskrivelig vakkert! I stedet for mange ord, har jeg valgt å vise mange bilder. Det er mange vakre steder i verden, men Nord-Norge er uten tvil et av de aller vakreste.

Det lå mange elvebåter på rekke og rad ved startpunktet vårt.
Det lå mange elvebåter på rekke og rad ved startpunktet vårt.

Vi kjørte først med bil 4-5 mil innover dalen, og deretter et par mil med elvebåten. Vi fikk sett laks som hoppet, ender på svømmetur med barna sine, og to praktfulle falker, men disse fikk jeg dessverre ikke med på bilde. Likevel mange bilder som gjengir den gode stemningen vi hadde på turen.

Klikk på ett av bildene, så får du sett dem som en lysbildeserie. God fornøyelse 🙂

Tusen takk til Guttorm som tok oss med på denne fantastiske reisen! En reise jeg håper jeg får muligheten til å oppleve flere ganger. Den gav meg et minne jeg skal bære med meg som en vakker diamant.

Takk for følget!

Følg Bondekonen på facebook her 🙂