Loftstuen – vårt vakreste rom!

I dag har det gått i husarbeid, og nå har jeg fått ordnet opp i mye i loftstuen. Nå er den slik den skal være, uten å være lagerplass for diverse møbler og ting og tang vi ikke helt vet hvor vi skal gjøre av. Og så har jeg hengt opp nye gardiner. Vi har bare hatt rullegardiner, - og det så litt nakent ut. Siden de var alt for lange, knyttet jeg bare en knute på dem. Da slipper jeg å klippe av dem noe, og jeg slipper å ha snor rundt magen på dem. Synes det ble dekorativt jeg 🙂

Sofagruppen er snart 25 år gammel. Vi arvet den av Olavs foreldre. Stoffet var helt utslitt, men putene var like gode. På underfundig vis fikk vi tak i et firma fra Latvia som tok med seg hele gruppen, trekket om møblene og leverte dem tilbake på døren. FANTASTISK. Skulle vi gjort det her, hadde det heller svart seg å kaste møblene og kjøpt nye. Heldigvis slapp vi det, og møblene er en DRØM å sitte i!

Hengestolen kjøpte jeg da jeg var student. Mange prøver og eksamener har blitt lest til i den. Håper du har tid til å ta en titt. Nå skal jeg arbeide med å få alt på plass som jeg har tatt UT av rommet. Medaljens bakside.... Vel. - God Lørdag alle sammen 🙂

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Følg Bondekonen på facebook her 🙂