Lille speil på veggen der…

...hvem har det morsomst i landet her? Hver morgen sånn ca kl. 8.00 tror jeg at det må være meg! Da parkerer jeg bilen i kjelleren på parkeringshuset, og tar heisen opp tre etasjer for så å gå til arbeidsstedet mitt. Hadde nok hatt bedre av å gått trappene, men... Det er bare det at heisen har SPEIL!!  Når jeg kommer dit får jeg liksom sagt skikkelig "God morgen" til meg selv, - og så MÅ jeg bare prøve om jeg klarer å lage en grimase som jeg ikke har laget før! 20150824_080604Joda, jeg er litt rar, men dette gir meg en god start på dagen. Det får humøret opp og smilet på plass. En dag jeg var litt smådeppa, pratet jeg med søsteren min i telefonen. "Du får ta deg en tur i heisen," oppfordret hun meg til.

I dag oppfordrer jeg deg til å finne ditt "speil." Å finne noe som kan være med å løfte deg opp. Det skal ikke alltid så mye til, men det er godt med slike små drypp gjennom dagen. Og en annen ting: Jeg tror det er SUNT å være litt sprø 🙂

Følg Bondekonen på facebook her 🙂