Ledig i kveld? Kom på konsert :)

Mange tenker at en kirkekonsert er noe høykirelig og fremmed. Kanskje det, - men hvorfor? Kanskje svaret enkelt og greitt er fordi en ikke vet hva det er. Dersom du er en av dem, vil jeg oppfordre deg til å benytte anledningen nå før jul til å gå på en Händels Messias konsert. Den kommer til å bli fremført mange steder i landet i løpet av de kommende ukene.  I kveld skal vi fremføre den i Knarvik kirke kl. 18:00. Kom, kom! 
Det som er spesielt kjekt med Händels Messias, er at sangene er lette å å forstå og å forholde seg til - både når det gjelder tekst og melodi. Nedenfor har jeg lagt ved en link til YouToube der du kan lytte til korsatsene. Dersom du ikke er kjent med disse sangene fra før, kan det være lurt å forberede seg med å gjøre seg litt kjent med dem på forhånd.

Det har hendt jeg har klart å få lånt en ekstra noteperm til jentene når de har vært med på de store konsertene våre. De synes det er mye kjekkere når de kan følge med undervegs.

Nå har vi øvd på dette i ganske mange uker, i tillegg til mange timer denne helgen. Og både orkester og solister er helt fantastiske! Vi har aldri hatt et så ungt orkester før. Veldig spennende å få ha bygdas egen talentfulle Maria Eikefet i spissen der.

Orkester og solister øver mens vi andre koser oss med en overdådig god lunsj.

Nå skal jeg hive på meg finstasen og frese av sted på siste innspurt av øving. Håper særlig å få se deg der som ikke har vært med på dette før. Kan garantere deg en flott opplevelse!

GLEDER MEG 🙂

FB-gruppen min finner du her 🙂

Legg igjen en kommentar