Kiwi stiller opp! (Les Janicke Kvalheim Moen)

Påskeaften ble en travel dag. Vi skulle pakke ut alt etter turen til Jæren, samt rydde og vaske litt, og gjøre klart til påskefeiring hjemme. Formiddagen var travel, så etter å ha sjekket på internett, og funnet ut at matbutikkene på Knarvik senter skulle være åpent til kl 18:00, utsatte jeg handelen slik at det kunne kombineres med annen kjøring senere på ettermiddagen.

Kl 17:10 ankom jeg Knarvik senter - i god tid før stenging. Men der var alt mørkt og stille. Det vil si: mange biler kom kjørende inn mot Meny, men snudde og kjørte igjen da de så at det var mørkt. Jeg gikk ut for å se om det stod noe oppslag på døren, men neida - ingenting. Frem med mobilen og sjekke en gang til. Joda - fremdeles 18:00åtDenne skulle ikke være til å misforstå, men alt var stengt. En tur opp til Kiwi, men like mørkt der. Flere kom ut av bilene, og vi stod like rådville alle sammen. Jeg hadde Jannicke (Butikksjef for Kiwi) lagret på mobilen min, og ringte henne for å høre om hun visste hvorfor det var stengt.

Det var feil oppslag på Knarvik Senter sin side. Butikkene hadde stengt kl 16:00 - "...men jeg skal komme," tilbød hun seg. "Jeg hiver meg i bilen med èn gang!" Og Jannicke kom! Få minutt senere var hun på plass, og dørene ble åpnet. Vi var blitt en hel gjeng utenfor som applauderte for henne da døren gikk opp. Det var flott gjort å stille opp for oss på denne måten. 20160326_175816Jeg var svært takknemlig for å få både frukt og grønnsaker, og ingredienser til litt forskjellig påskekos vi hadde satt opp på menyen. Uten disse minuttene hadde det blitt magre middager hos oss disse dagene. 20160326_175041Smilende og blid tok hun imot oss, selv om hun fikk en ekstra tur på butikken. Tusen takk Jannicke for at du stilte opp for oss. Det var sporty gjort 🙂 Så fikk du noen glade og fornøyde kunder også. Håper du har hatt fine påskedager nå du også nå. 20160326_175734Igjen: Tusen takk Jannicke 🙂

Ta en titt på fb-gruppen min her, og bli gjerne medlem du også 🙂