Jeg har fått min egen app!!

Tusen takk til Torje Rørvik som har laget en egen app til

5 om dagen

spørsmålene mine. Den er GRATIS, og UTEN REKLAME!! Last den ned, så kan dere ta frem mobilen ved middagsbordet, under tannpussen, på tur, før leggetid.... og ha en hyggelig prat eller en dyp samtale fra dagens skoleopplevelser.

Selv om mine jenter er ganske store nå, er de likevel ikke for store til at de ønsker jeg skal involvere og engasjere meg i deres liv. Denne gleder jeg meg til å ta i bruk!
5

Dette står i beskrivelsen:

"Beskrivelse

Noen barn kommer hjem fra skolen og kan fortelle i det uendelige hva som har skjedd i løpet av en dag. Andre får en ikke mer enn et lite ja eller nei av. Også vi voksne er ulike i hvor lett vi har for å få i gang en samtale.

Siv-Merete Myhr har laget en liste med 100 spørsmål, hvor tanken er at disse skal være en idèbank for hva en kan snakke om etter en skoledag. Det er også god hjernetrim og læring i det å måtte gjenfortelle noe, eller å måtte reflektere over noe som har skjedd. Det er ikke meningen at barnet skal måtte svare på alle spørsmålene hver dag, men at en plukker ut noen innimellom. Dersom svaret blir JA eller NEI, kan en gjerne be de om må fortelle hva eller hvorfor.

Når du starter App'en får du automatisk opp fem tilfeldige spørsmål. Hvis du har flere barn, eller du ønsker å stille flere spørsmål, kan du trykke på "Gi meg fem nye!"-knappen."

Del gjerne videre på din egen facebookside 🙂

Her kan du laste ned til iPhone 🙂

Her kan du laste ned for android 🙂

Her er originalinnlegget - med bl.a. Word-fil som kan lastes ned.

Og her er Bondekonens facebookgruppe. Ta en titt her, og bli gjerne med i gjengen du også 🙂