Jeg er TILFREDS!

Å ha utvekslingsstudent i huset byr på mange både morsomheter og gleder. Her en dag hadde vi oss en skikkelig fight på kjøkkengulvet. Til slutt ropte hun lattermild: "It`s enough!" Du må si det på norsk, beordret jeg henne. "Vent," ropte hun, - og mens jeg stod som et monster over henne, grep hun fatt i den tysk/norske ordboken som alltid ligger på kjøkkenbordet. Etter en rask blaing så hun triumferende mot meg og sa: "Jeg er tilfreds!"

Jeg trodde jeg skulle dø av latter - (som ungdommen sier), - og vi har flirt mange ganger av kommentaren etterpå. Så nå har det blitt et ord her hjemme hos oss: Jeg er tilfreds!

Og i dag er jeg virkelig tilfreds! Med meg selv faktisk. Jeg har hatt et seminar for 1.års studentene på lærerhøyskolen om klasseledelse. Det surret mange sommerfugler rundt i magen i dag morges, men så gikk det bra! Det var fantastisk å få være sammen med alle de flotte studentene. En inspirerende og givende gjeng 🙂 Og nå er jeg tilfreds!

En liten deilig relaxtid i pysjen før neste oppgave som venter 🙂 20161026_172635