Ikeakjole til 29kr

Tre mandager har jeg kost meg med å følge med på symesterskapet. Og da særlig å få se Bjørg i sving. Ekstra stas når noen en kjenner er med på slikt. Noe av det jeg synes er mest spennende, er å se hva de kan få ut av av gamle plagg, - og duker. I sist episode ble det laget mange spennede kjoler av gamle duker og gardiner. Bjørg fikk en velfortjent andreplass for sin.

Denne kunne jeg også gjerne gått med til sommeren.

Da jeg var på IKEA sist, fanget en stor plakat over et enkelt fleesteppe oppmerksomheten min: 29 kr. Jeg stanset, kikket og tenkte: "Et slikt teppe må det da kunne lages noe gøy av."

Jeg var ikke så veldig lenge i tenkeboksen før det ble bestemt at det måtte bli en kjole. Jeg hadde et enkelt stoff-og-stil mønster liggende. Det ble gjort litt endringer, og vips - var kjolen både klippet og sydd. Med synlige overlock sømmer og ingen folder ble dette et særdeles enkelt prosjekt. Og gøy 🙂 Slik ble den:

For å gjøre litt mer ut av det, broderte jeg noen småpuser bak og på det ene ermet. 

Jeg synes hetta også ble litt artig med tungekanten sin. 

I morgen er det klart for en ny episode i symesterskapet. Har du gått glipp av de tre første, kan du følge linken her og se dem:

Symesterskapet

Fantastiske deltakere. Gøy å følge med dere. Gleder meg til fortsettelsen.

Bli inspirert du også. Det er slett ikke vanskelig å lage noe selv. Det vanskelige er bare å komme i gang 🙂

FB-gruppen min finner du her 🙂

Legg igjen en kommentar