Heldig er den som bor på rett sted når uhell skjer

Det er rart hvordan ting ofte skjer i serier. "En ulykke kommer sjelden alene...." På tirsdag var det farmor sin tur. Denne gangen med brudd på begge sider i venstre ankel. Først bar det inn til den nye, flotte legevakten i Bergen. Der konstanterte røntgenbilde brudd, - og foten ble pent pakket inn i gips. Så til ortopedisk avdeling på Haukeland.

Operasjon? Nei, - heldigvis ikke. Bruddet var fint, og tenger bare tid på å få gro. Men så var det å komme seg rundt i huset på egen hånd da. Ikke så enkelt, selv ikke for en ungdommelig og sprek farmor.

Hjelpemiddelsentralen ble løsningen, - og makan til hyggelige og hjelpsomme folk! Rune Berland og Nils Hjelmtvedt (sistnevnte har faktisk vært avløser her på garden for leeeenge side) fant fram, demonstrerte og forklarte - og fylte opp bilen for meg. Der var det stoler i alle slags varianter. Gå stoler, rullestoler, do stoler, dusj stoler... Fantastisk å komme til et slikt sted! Så var det hjem og få alt i hus. Og i går kom også farmor hjem. Superfornøyd med alle remediene som stod og ventet.Johanne er enestående! Blid og fornøyd, og med et optimistisk syn på tilværelsen. Har jeg beundret henne før, gjør jeg det - om mulig - enda mer nå 🙂 Så håper vi at foten får gro, og at hun får komme i gang igjen med rusleturene sine en gang ut på våren.

Akkurat nå må jeg si at jeg er veldig glad for å bo i Lindås kommune!! At det står både utstyr og hyggelige folk klar til å hjelpe til når vi trenger det. Og både sykehus og legevakt har også vært enestående. Nei, - vi kan ikke si annet enn at vi er heldige som har et godt hjelpeapparat rundt oss når vi virkelig trenger det.

God helg til dere alle 🙂

Ta en titt på fb-gruppen min her 🙂

PS: her er en litt stygg vits - men jeg synes den er så morsom....

Hva er det eneste på en grønnsak kannibalen ikke spiser?

Svar: Rullestolen