Fruen på shopping

På veg hjem i går stoppet vi på Kvadrat, et av Norges største kjøpesenter. Jentene hadde lyst til å gå en liten runde der og kikke. Jeg hadde lovet Olav å komme hjem tidsnok til å ta kveldstellet i fjøset, så vi hadde god tid.

Kvadrat(Jarvin)

På den handleturen sparte jeg mange kroner!

20150629_113753Først kikket jeg på noen vakre øredobber jeg kunne tenkt meg, men så tenkte som så; Jeg har flere par hjemme som jeg ikke har brukt enda. Jeg får bruke dem før jeg kjøper noen nye til samlingen min.

Hos bokhandleren lå det mange nye og spennende bøker. Jeg elsker å lese, og flere av bøkene fristet, - men jeg har to bøker på nattbordet hjemme jeg ikke har lest, og en venninne har en stor hylle full av bøker hun har sagt jeg kan få komme og låne av. Dermed ble det ikke noen nye bøker på meg.

Det er en butikk på Kvadrat som selger de vakreste kjoler en kan tenke seg. Spesielt vakre. Slike en går med i bryllup, og som unge jenter bruker på ball. Jeg elsker å se på de nydelige plaggene, men vet ikke om noen anledninger jeg kunne ha brukt dem i selv. En voksen dame prøvde å ta selfies av seg selv i en kjole. Jeg tilbød meg å ta bilder av henne slik at hele kjolen ville vise. Hun gav meg mobilen, og jeg knipset i veg - mens jeg kommenterte hvor vakker kjolen var på henne.

På Cubus hadde de en del kosmetikk på salg. Jeg fant meg et par småting der jeg hadde brukt for, men det var så lang kø i kassen at jeg gikk tilbake med alt sammen.

I musikkforretningen spurte jeg etter seler til trekkspillet mitt. Det har jeg lett etter i mange år. De hadde ikke inne, men kunne bestille til meg. Vel, - greitt nok, men da kan jeg like godt bestille på nettet selv.

På Obs hadde de ulike typer bluetooth hodetelefoner. D1373959567703et hadde vært litt praktisk når jeg er ute og arbeider. Da kunne jeg hørt på musikk mens jeg arbeidet uten at ledningen hang i vegen. Men så tenkte jeg på det, at noe av det som gjør at jeg liker å arbeide ute, er at det gir meg ro til å tenke. Jeg liker å få tid til å være for meg selv. Tid til å gå alene og fundere over livet. Dersom jeg skulle gått med musikk i ørene da, så hadde jeg mistet den roen og gleden.

20150629_114058Det er så mange butikker der, og så mye å se på at jeg blir helt matt! Store salgsskilt over alt: 20%, 30%, 50%, Ta 3 - betal for 2, halv pris... Jeg blir sliten bare av å stå på utsiden av butikkene og SE på alt sammen. Klær i det uendelige! Jeg forstår ikke hvordan de ulike butikkene skal klare å få solgt alt sammen!! Jeg har nok med å være vinduskikker!

Men jeg fikk handlet litt til slutt; en pakke rosinboller og en med sjokoladeboller, og en Cola som kunne holde meg våken på resten av turen hjem. Etter denne handlerunden er jeg ganske fornøyd med meg selv! Og takknemlig. Takknemlig for alt det vakre jeg kan glede meg over å SE på, men som jeg ikke TRENGER å måtte kjøpe.