Født i medvind!

Jeg er sikker på at den dagen jeg ble født må det ha vært både kuling og storm ute, og at jeg kom ut medvinds! I alle fall vurdert ut fra hårsveisen!

20150817_191435

Den er både sta og bestemt, og helt uten evne til å forandre kurs! Til tider svært irriterende!! Til hverdags: fremoversveis! I selskap: fremoversveis! På fjelltur: Fremoversveis! 20150817_193154

Da frisøren i går spurte meg om hva jeg ville gjøre med håret, spurte jeg henne om hun kunne trylle. Uten magiske hender er det ikke stort annet å gjøre enn å bestemme hvor langt ned i pannen medvindssveisen min skal treffe. Hun fant noen dominerende virvler fremme i pannen, og kom med det forslaget at det gikk an å barbere dem bort. Tenkte først at det kunne være en god idè, men etter å ha sett på hvor mye som var problemet fant vi ut at da måtte hele toppen fjernes. Vel, - da er det tross alt bedre å faktisk ha hår! Så fant jeg noe jeg kunne glede meg over likevel: Jeg HAR hår!!

20150818_142210Jeg endte opp slik! Litt kortere, og tvunget litt til sides med gelè av typen: "Holder frisyren fast som betong!"

Følg den sveisne Bondekonen på facebook her 🙂