Filmanmeldelse: Lars and the real girl

Vil du se en VIRKELIG GOD film, da bør du se denne! Jeg fikk den anbefalt etter at jeg postet innlegget: Dukkekjæreste! Har verden gått av hengslene? Jeg fikk tak i filmen, og i går kveld så jeg den sammen med en venninne, og to ungdommer, og jeg må si at dette er den beste filmen jeg har sett på veldig lenge!

Filmen handler om en ensom og tilbaketrukket mann som er redd for å møte verden. Han har bærer på mye smerte fra barndommen som han ikke har fått bearbeidd. Så kjøper han seg en realistisk dukke via internett. Gjennom henne våger han å møte verden, og gjennom henne får han hjelp til å ordne opp i sine egne problemer.

Broren og konen hans blir to viktige støttespillere for ham, samtidig som de må kjempe med hvordan de skal takle det hele. l1Legen, som også er psykolog, hjelper Lars og samtidig de som er rundt han til å forstå hva som skjer.l2Det store spørsmålet til broren er om dette vil gå over. Og på spørsmålet om hva de skal gjøre, får de dette frustrerende svaret at de må spille med. Ikke bare de, men hele samfunnet. Noe de også gjør. l3

Bianca, som dukken heter, blir tatt med til legen for en kontroll. Hun har en sjelden sykdom, og legen gir Lars denne beskjeden:l5Lars diskuterer saken med Bianca, og de blir enige om at det nok er en god idè siden legen anbefaler det. Etter hver behandling trenger Bianca å hvile seg litt. Denne tiden bruker legen sammen med Lars. Jeg sier ikke mer...

l6Dette er en film med MYE humor. Vi lo godt gjennom hele filmen. Samtidig var det en rørende og hjertevarm film som viser hvordan et samfunn kan fungere, og hvor mye en kan utrette når en står sammen. Og noe av det beste: Dette er en film helt uten sex og banning! En film som både voksne, besteforeldre og ungdommer kan kose seg med å se sammen.

Selvsagt må Bianca være med i kirken...

l7

Her kan du se traileren:

Kos dere 🙂

På Bondekonens facebookgruppe deler jeg ALLE innleggene mine. Ta en titt her, og bli gjerne medlem du også.