EmRa Barnekle på Osterøy

pb1

I dag fikk jeg en hyggelig overraskelse av studentene mine. Det var siste dagen vi var sammen i denne perioden, og de kom med både blomst og sjokolade og spesiallaget pannebånd. Synes det var kjempestilig jeg!! pb2

Varmt og godt er det også, så til vinteren skal jeg ikke fryse på ørene!

Tusen takk alle fire for 3 flotte uker sammen. Vi kommer til å savne dere! Ønsker dere en strålende advents- og juletid 🙂

emra

Tror de to venninnene som syr sammen, har hendene fulle med arbeid nå frem til jul, - men ta gjerne en titt på fb-siden deres likevel. Her er mye flott. Mest til de små, men luer, halser, pannenbånd og buff til voksne også. Kanskje du har et eget motiv du vil ha på? Tenker de fikser det også jeg 🙂

Facebooksiden til EmRa-Barnekle finner du her 🙂

Og fb-siden min finner du her. Bli gjerne medlem du også 🙂