Det sa PANG…

... da jeg skrudde på vannkranen og skulle vaske meg i dag morges! Og så kom en forferdelig lyd! Lyden av hvesende vann som FOSSER ut!! Skjelvede pilte jeg ned i kjelleren for å skru av hovedtilførselen av vann. Der ble jeg møtt av en tett dampsky som gjorde det umulig å se noe som helst. Heldigvis visste jeg hvor kranen var, - fikk famlet meg fram til den, - skrudd av og kom meg ut i en viss fart igjen og lukket døren!

Og så akkurat mens jeg er alene hjemme!!

Jeg gikk inn på naborommet. Lyden var øredøvende! Det begynte å renne litt ned langs veggen, og taket begynte å svette. Jeg trodde hele taket begynte å fylles med vann.

Opp etter hammeren i en olympisk fart, og ned igjen for å slå hull i taket - med den tanken at det var bedre å få ut vannet der nær veggen og få det i bøtter som jeg kunne bære ut enn at det skulle fylle hele taket, - men heldigvis var det ikke vann der, bare varm vanndamp. Tror likevel jeg var litt lur som laget åpning slik at ikke all denne dampen fikk forplantet seg bortover hele taket, men heller fikk komme ut.

Å stå og HØRE på at 200 liter varmt vann fosser ut - ett eller annet sted - uten å kunne gjøre noe med det - er en grusom følelse! Men heldigvis, - det er likevel bare TING og ikke noe levende!!

Stillheten etterpå var nesten enda mer øredøvende! Forferdelig skummelt å åpne døren for å finne ut hva som hadde skjedd, men det var ikke så ille som jeg hadde fryktet.

Det hadde gått hull på et vannrøyr FØR det gikk inn i taket. Spruten hadde stått rett opp, så selvsagt er taket ødelagt. Det er sluk i rommet som hadde tatt av for det meste vannet, men det ble likevel noen bøtter å tørke opp.

20150731_085352

Så var det å ta kontakt med forsikringsselskapet. Vi har dessverre hatt noen uhell tidligere også, og HVER GANG har Gjensidige vært HELT FANTASTISKE!! Jeg har BARE godt å si om hvordan vi har blitt møtt og hva vi har fått av dem. De har virkelig vært enestående mot oss. Også denne gangen ble jeg møtt av en hyggelig stemme som tok imot forklaringen min og vil prøve å få noen til å komme hit. Så nå er det bare å vente....

.... Fortsettelse følger.....