De vakreste ordene…

Det har blitt så lett å si: Jeg elsker deg. Dessverre! Det har blitt degradert til et uttrykk uten innhold. Bare en frase. Det både skrives og sies Love U og elsker deg over alt. Når ungdommen skal ta farvel med hverandre, både med jente- og guttevenner, så er det klemming og Love U så det holder. Jeg er ikke imot det! For alt i verden!! Men jeg synes det er litt trist at de vakreste ordene vi har å kunne si til hverandre bare blir slengt ut uten at ordenes virkelige betydning er inkludert.

Jeg er nok litt gammeldags av meg, - la gå - men jeg ventet med å si de ordene til Olav til den dagen vi forlovet oss. For meg var det ikke bare noen ord som skulle gis. Jeg gav meg selv sammen med dem.

Jeg har svinset litt rundt med støvkluten i dag, og da måtte jeg stoppe opp litt ved dette bilde. Det fikk Olav av meg på forlovelsedagen vår. Det er egentlig en sang, men det går fint å lese det som et dikt også... Nesten nederst i borden har jeg tegnet inn ringene. b2b4

b7

b3

b8

 

b5

b6Bare tre ord? Nei, - det er så mye, mye mer. Jeg håper du også har noen du kan GI dem til 🙂

Skrevet mens jeg fremdeles bar pikenavnet mitt 🙂 b9

Her i stuekroken har bildet fått sin plass. b1

Se bondekones facebookgruppe her 🙂