Dagens suprise!!

I dag har jeg virkelig overrasket meg selv, - med å kjøpe meg MANIKYR/PEDIKYR sett!! Jeg som aldri gjør noe annet med neglene enn å klippe dem! Men - underlig nok - har jeg fått en fornyet forståelse for at stell av hender og føtter IKKE bare handler om "jåleri," men om å stelle pent med seg selv.

Gode føtter er glade føtter - både for folk og dyr! For noen dager siden skrev jeg et innlegg om PEDIKYR FOR DYR! Vi ser hvor godt det gjør for kyrne å få klauvene stelt. Da må det jo være godt for oss tobente også å gjøre litt med føttene våre (og hendene også for den saks skyld). De skal bære meg gjennom alle dagens gjøremål, så de fortjener faktisk å ha det bra!

IMG_5278

Selvfølgelig måtte utstyret testes - med èn gang!! Nå har den første foten fått en "bli ny" overhaling, og jeg må innrømme at det føles godt, - og ser ganske ok ut også. Det følger med en sliper for hard hud, så helen har blitt pusset og slipt og er nå "glatt som en barnerumpe!"

Joda, settet fungerer fint det - men... problemet akkurat nå er at jeg har TO føtter.... Å måtte gjøre samme tingen to ganger, er ikke så spennende. Emil gjorde heller aldri samme hyss mer enn èn gang! Vel - får se i morgen. Får kanskje ta den andre da....