Bedre sent enn aldri

dsc_0316Endelig, endelig, endelig er konfirmasjonsbildene av Miriam tatt. Nå har vi tenkt på at vi må få tatt de bildene siden slutten av mai, så det tok sin tid. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves - heter det, og resultatet i dag er jeg godt fornøyd med. Jeg fikk låne et skikkelig godt Nikon kamera, og da er det ekstra moro å ta bilder. Og når motivet også er sprudlende, levende og vakkert, - da må det jo bare bli bra 🙂 Nå gleder jeg meg til utvelgelsen til takkekortet. DEN jobben skal ikke ta like lang tid - håper jeg. Her er to til av bildene jeg tok. Vi var ute på akkurat rett tid til å få en fin og naturlig lyssetting. Disse bildene er ikke redigert. dsc_0643 dsc_0040Jeg leste i avisen i dag om ekteparet som har startet eget fotostudio på Frekahug, og kjente jeg ble litt småmisunnelig. Tenk å kunne få leve av noe så kjekt som å ta bilder. Må være et fantastisk yrke. Vel, vel... Jeg får glede meg over at jeg fikk leke fotograf for en dag sammen med veslejenta mi.

En ekstra glede var det at jeg fant en stor koloni med kantareller like ved føttene våre. Jeg plukket med meg de jeg fant, så i morgen skal det bli god middag med soppstuing til. Gleder meg 🙂dsc_0139

Ta gjerne en titt på FB-gruppen min her 🙂