Årets julegave til MEG!

Nå er tiden da jeg venter at jeg vil få spørsmålet: Hva ønsker du deg til jul? Butikkene forbereder det store julesalget, og ut fra alt som allerede ligger i hyllene, skal det også i år bli en stor kjøpefest.

Jeg har hatt meg en liten butikkrunde i kveld, og har samtidig gått og tenkt over hva jeg skal ønske meg til jul. Det er så mye pent: Vakre pyntefigurer, kopper og fat, klær, sko, sminke... Det er så mye jeg kunne ha ønsket meg, og nå er det jo snart jul! Da er det også LOV til å ønske seg noe. Disse bedende engleøynene er jo helt uimotståelige....engel

... men hvor skal jeg gjøre av enda en pyntefigur? Jeg har jo allerede måttet kvitte meg med overskuddslageret mitt. Og hvordan skulle vel hjemmet vårt sett ut om jeg skulle hatt alt som jeg synes er vakkert inn i det??

Det tok litt tid før jeg fant det jeg ønsker meg ALLER, ALLER MEST, men nå har jeg det! Til ALLE som har tenkt å gi meg noe til jul i år: Jeg ønsker meg en slik en:shr

Det er nemlig noe av det aller beste jeg vet, - og så koster den bare 10 kroner!! Dersom du hadde tenkt å gi meg litt mer enn det, vil jeg gjerne at du GIR RESTEN TIL

Bondekonens innsamlingsaksjoin til syriske flyktninger

Det er veldig enkelt: Gå inn på linken over, og trykk på den lilla "Doner nå" knappen. Gi det beløpet du ønsker på den måten du ønsker. Skriv gjerne en liten julehilsen til meg med det samme, eller du kan gi anonymt. Det vil gi meg hjertevarme - noe som kan behøves nå når vinteren er på veg. kn

Dette juleønske gir jeg til familien min, til venner og kollegaer. Og så vil jeg også gjerne spørre deg som leser bloggen min. Dersom du har hatt glede av det du leser, vil DU da glede MEG tilbake med å være med og støtte innsamlingsaksjonen min? Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen. Kanskje er det akkurat din gave som vil gi en varm vinterjakke til den vesle gutten i skuret som fryser så fælt, eller en kjærkommen matpakke til familien som ikke har spis stort de siste ukene...

"Jo flere som gir sammen, gir sammen, gir sammen, - Jo flere som gir sammen til gladere jeg blir. For flyktninger er mine venner, som jeg enda ikke kjenner, men når vi nå gir sammen så kan vi hjelpe litt!"

Bli med, bli med, - og del gjerne videre!

PS! Det er ENKELT å lage sin egen innsamlingsaksjon! Klikk på "START INNSAMLING" knappen i venstremargen, og du kan lage din egen julegaveinnsamling til de som trenger det aller, aller mest. Så får det bare våge seg om butikkene blir sittende igjen med noen varer før jul. Da blir det større salg etterpå...

Ta en titt på Bondekonens facebookgruppe her, og velkommen som medlem du også 🙂