Alt klart!!

Klokken har passert midnatt, og dermed kan jeg si at endelig har dagen kommet, og ALT er klart! Nå kan jeg gå til ro med glad og lett hjerte, og nyte noen timers velfortjent søvn før morgendagens mange gleder. Her skal dere få en liten smakebit av hva som har foregått i dag:

Noe av det aller kjekkeste med å lage til fest, er pyntingen. Det er mye som skal gjøres klart på forhånd, men de aller siste tingene - som å lage blomsteroppsatsene, dekke bordene, sette på pynten - det er nesten like kjekt som selve festen. Det å få gå slik og glede seg over hvor vakkert det blir, og å tenke på hvor kjekt vi skal ha det sammen, - det kaster glans over både arbeidet og det som skal komme.

Jeg fikk med meg Anne til å lage blomsteroppsatsene. De gamle blomsterurnene til mor og svigermor ble brukt som urner til dette. Gule roser hadde jeg bestilt i god tid. Da Maria skulle konfirmeres måtte jeg tråle halve Nordhordland for å få tak i rosa roser. Den feilen skulle jeg ikke gjøre en gang til, så denne gangen fikk jeg det jeg skulle ha - uten stress.

Gule roser og hvite Margaritter sammen med ulikt vintergrønt og litt pynt. Eføyen plukket vi med oss fra en skråning. Ingen som ser hvor jeg er ute på lusketur her vel? (Men jeg tok bare der det lå lag på lag oppå og i hverandre!)20160504_104848

En liten stopp i en grøftekant etter litt annet rusk ble det også. 20160504_110322

Lady ville også være med, men hun svinset mer i vegen enn hun gjorde nytte for seg. 20160504_121021Godt med gode venninner som stiller opp og hjelper til. Tusen takk Anne!!20160504_134655Jeg synes oppsatsene ble riktig så vårlige og fine. 20160504_182221Godt med god hjelp fra både store og små. Tantejenta mi var med meg på borddekkingen. Det var gode hender å ha med seg. 20160504_153201Nå er alt dekket og klart. Og bare så det er sagt, så er det svigermor som har brodert ALLE syv hardangersømsdukene som ligger på bordene. Imponerende! 20160504_223058Nå må jeg bare huske noen småting til i morgen. Ellers er alt klappet og klart. Tid for å sove, glede seg og nyte!

Til lykke med (morgen)dagen aller kjæreste Miriam! Håper den blir minnerik og god.

Følg gjerne med videre på FB-siden min her 🙂